top of page

Velkommen til vårt Yogastudio på Bjørkelangen for trening, healing
og meditasjon. 

En reise i å finne deg selv

Om Inxhale Yoga og healingstudio

Velkommen!

Hei, mitt navn er Gjermund og jeg og min kone Bente eier og har drevet Inxhale yoga og healingstudio siden den ble etablert i 2018. 
 

Vi er for tiden på leting etter et fast sted for yoga og healing etter at vi måtte flytte ut fra studioet vi hadde på Bjørkelangen. Vi kommer med oppdatert info så fort vi er på plass på nytt sted.

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I vårt koselige og lune studio på Bjørkelangen holdes det ukentlig yoga og healingtimer.
Vi holder også Sjamanistisk fullmånefeiringer her.
På seteren vår, Urvass-seter, holdes det forskjellige naturkurs. Blant annet kurs om å finne kilden i deg selv.

Les mer under Våre kurs.

Vårt mål med Inxhale Yoga og healingstudio er å tilby deg en variasjon av muligheter for bedre fysisk og mental helse gjennom yoga, healing, meditasjoner, mental trening og naturkurs.

Du kan lese mer om vår reise her.


Våre kursholdere
For øyeblikket ingen kommende arrangementer

Kristian

Gleden for meg var stor når jeg tilfeldig en kveld i 2018 gikk tur forbi Stasjonsveien på Bjørkelangen. I vinduet så jeg en plakat ( her åpner yogastudio) dette var noe jeg hadde tenkt på lenge og plutselig åpnet muligheten seg, yoga var ikke ukjent for meg men jeg hadde aldri utført yoga tidligere. Allerede sent i 2018 åpnet dørene og jeg meldte meg på det første nybegynner kurset, atmosfære og tilhørighet var noe som var viktig for meg. Og den gode følelsen av å komme inn i studio, senke skuldre og sinn er noe jeg setter høyt. Jeg har siden 2018 vært med på de kursene jeg har hatt mulighet til og det har resultert i 1 yoga økt så og si hver uke frem til i dag. Jeg har også deltatt på endel trommereiser, noe som har vært en fantastisk opplevelse uten at jeg går noe mere inn på det. Yogaen har gitt meg mindre ryggsmerter og mere ro, jeg har også blitt en «myk» mann, det eneste som er i veien nå er magen.  Jeg er en mottagelig fyr og har stor nytte av både yoga og trommereiser.
Benytter også anledningen til å takke for mange fine stunder, jeg er med videre på reisen og anbefaler alle å prøve yoga hvis man er litt nysgjerrig.

Subscribe Form

Thanks for subscribing!

bottom of page