top of page

YogaFlow med Vibeke

Flyt yoga - en allsidig yoga som fokuserer på balanse mellom aktivitet/yang og hvile/yin.

Yang - sekvenser med vinyasa, flyt og qi gong,

samt Yin, som er en veldig rolig yogaform med mye hvile i stillingene som man holder over noen minutter.

I tillegg til Mindful yoga som fokuserer på tilstedeværelse i kroppen, og det å være et vitne til tanker, sensasjoner i kroppen, aksept, dybdemeditasjoner, terapeutiske fysiske yogaøvelser og buddhisme/mindfulness, samt øvelser i compassion/selvkjærlighet, kjærlighet til verden og alle levende vesener, og mye mer.

Vibeke.jpg

Om meg

Som mange av oss, har jeg også hatt noen utfordringer i livet.

Positive forandringer begynte å skje da jeg oppdaget yoga og mindfulness. Jeg kunne føle på mer ro, og sunnere reaksjoner, sterkere kropp, og bedre og mer balansert energi.

Jeg er lidenskapelig opptatt av å dele yoga, mindfulness og et mer helhetlig og naturlig perspektiv på helse og livsvalg, som menneske, yogalærer, coach og terapeut. 

Zen-coaching utdanningen (mindfulness coaching) var egentlig starten på min yogiske reise. En kraftfull og viktig utdanning hvor jeg virkelig måtte gå i meg selv på en ekte og dyp måte.

I løpet utdanningen fikk jeg oppleve kraftfulle og ekte møter med andre medmennesker.

Det var som å komme hjem.

Denne indre reisen har vært utfordrende, men nødvendig for meg for å komme dit jeg er i dag. Med det vil jeg si at jeg aldri vil bli ferdig utlært, og er evig student innen alt jeg foretar meg og interesserer meg for.

Livet har fortsatt "up and downs" og utfordringer, men jeg opplever at jeg har har en større aksept for meg selv med alt det innebærer, og i livet generelt, og at jeg har blitt bedre på å kjenne mine egne grenser, og bedre på å ta ting som de kommer, og kan lettere akseptere forandringer og utfordringer etter at jeg begynte på min yogiske og terapeutiske reise. 

bottom of page